Dhimbje e madhe! Në orë të zeza edhe Belgjika edhe aty uji po merr para çdo gjë, ja për sa jetë të humbura raportohet

Lajme nga Bota


Numri i të vd ekurve në Belgjikë po rritet ende për shkak të motit të keq. Kryetari i bashkisë së Shodfonten, provinca e Liezhit, Daniel Bacquelaine konfirmoi këtë mëngjes në radion ”Rtbf” një numër të ri prej 36 vd ekjesh, në kontekstin e përmbytjeve serioze të ditëve të fundit.

Gazetat lokale raportuan se ky është një numër provizor, pasi supozohet se ka ende më shumë se 100 të zhd ukur.


Sipas gazetës ”Sudpresse”, 32 v de kje u regjistruan në provincën e Liezhit, një në Luksemburg, dy në provincën e Namurit dhe një në rajonin e Sharlëruasë, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *