Dhimbje e madhe! Jep shpirt në mes të rrugës bashkatdhetari 23-vjeçar

Lajme nga Bota


Një 23-vjeçar shqiptar ka gjetur vd ekjen trag jikisht në një ak sident automobilistik në New York, SH B A.


I riu është Eri Cakoni, i cili ka qenë duke shkuar në punë bashkë me një mikun e tij kur është aksi dnetu ar. I riu jetonte në Amerikë me familjen e tij, motren dhe nënën, të cilat tashmë janë të pikë lluara nga largimi tr agjik i djalit të vetëm.

Pas kësaj ngjarje tr agjike, familja kërkon që të sjellë trupin e të riut në Shqipëri. Për këtë është krijuar një fondacion online ku çdokush mund të kontribuojë sa të mundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *