DHIMBJE E MADHE! GRUAN DHE KATËR FËMIJËT I GJEJNË TË PAJETË NË SHTËPI, SI NUK KANË PASUR ZEMËR I KISHIN BËRË…

Lajme nga Bota

Në Francë raportohet se ka ndodhur në ngjarje shumë e rëndë. Si bëhet e ditur një grua dhe katër fëmijë janë gjetur të pajetë në një banesë.

Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Paris. E ditur më tej bëhet se gruaja dhe katër fëmijët janë gjetur të pajetë në pjesën veriore të Noisy-le-Sec.


Nga mediat e huaja raportohet edhe se pranë tyre janë gjetur edhe disa a rm ë. Ende nuk dihet se si ka ndodhur kjo ngjarje e rëndë shumë, por autor itet franceze janë duke hetuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *