Dhi Mbje E Madhe! Brenda Tre Ditësh, Ko Ronavirusi I Merr Jetën Dy Vëllezërve Shqiptarë

Lajme nga Bota


Dhi Mbje E Madhe! Brenda Tre Ditësh, Ko Ronavirusi I Merr Jetën Dy Vëllezërve Shqiptarë


Familja Bytyqi nga Suhareka është tr onditur në ditët e fundit, pasi dy anëtarët e familjes, vëllëzërit, Nurish dhe Hysen Bytyqi kanë ndërruar jetë si pa sojë e ko ronavirusit.

Hysen Bytyqi ndërroi jetë të premtën, kurse Nurish Bytyqi ka vd ekur sot. Te dytë ishin të in fektuar me ko ronavirus.

Dy vëllëzërit ishin të njohur me bizneset e tyre në qytetin e Suharekës. Njëri merrej me artari, kurse tjetëri me hotelieri.

Sipas të dhënave nga IKShPK në Kosovë kanë ndërruar jetë 1305 persona si pasojë e ko ronavirusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *