Dheu u qoftë i lehtë! U shuan në mes të rrugës nënë e bijë të rrugës në Kroaci, janë përcjellë në banesën e fundit nënë e bijë

Lajme nga Bota


Nënë e bijë që v diqën në aksidentin t ragjik në Kroaci u v arr osen sot. Va rrimi u bë në orën 19:00, raporton Express.

Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët, përmes postimeve në rrjete sociale.

“Njoftojmë miqtë, shokët dhe dashamirët se në a ksidentin tra gjik në Kroaci humbën jetën më të dashurat tona, Valentina dhe Erlinda Binakaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *