DH IMBJE E MADHE / Mihrije Braha ndan lajmin e h idhur për të dhe familjen e saj

Lajme nga Bota

Mihrije Braha iu ka përgjigjur fansave në rubrikën “Kutia e pyetjeve” në Prive.


Përmes kësaj rubrike, këngëtarja foli për sht atzëninë e saj të d ështuar, për tr adhtinë, për o peracionet plastike dhe shumë gjëra të tjera. Gjithashtu është pyetur se sa gjuhë flet, Braha ka thënë se flet dy gjuhë e gjysmë.

Ndërsa, kur është pyetur pse e ka lindur vetë Platorin, ajo ka thënë se e ka pasur një shta zani të dështuar duke u em ocionuar dhen nuk ka d ashur të flas më shumë. shkruan Revista Shqip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *