Detaje të tjera rrëqethëse publikohen/ Kjo është Mimoza, vajza e Përparimit dhe Kristinës që u nis të shitej në Greqi por nuk u pëlqeu grekëve për këtë tipar

Lajme nga Bota


Detaje të reja janë zbuluar nga historia e Përparim Ademit (Telës), i cili u mori jeten dy motrave Zhaneta Metani dhe Kristina Bardhi në mëngjesin e 31 Dhjetorit 2020. Tela dy shohet se linte shtatzënë motrat dhe fëmijët i shiste në Greqi, por ende nuk është konfirmuar nga po li cia.

TCH ka siguruar fotografinë e Mimozës, vajzës së Kristina Bardhit dhe Përparim Ademit, e cila u nis të shitej në një familje greke, por nuk u pranua sepse kishte një sy jeshil dhe një sy ngjyrë kaf.

Ajo sot është 30-vjecare dhe pritet që të zbardhë detaje që mund të rë ndojnë ak uzat ndaj Përparim Ademit. Mëngjesin e 31 dhjetorit të vitit që lamë pas Përparim Tela u mori jeten dy motrave, Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metanin në sy të dy fëmijëve të mitur të kësaj të fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *