Derdh Iot Vajza: Na Tallin Thonë Ju Nuk Keni Baba, Mblidhni Bidona Do Na Nxjerrin Në Rrugë/ Elvis Naçi Dhe Gruaja E Tij I Bëjnë Me Shtëpi..

Lajme nga Bota


Derdh Iot Vajza: Na Tallin Thonë Ju Nuk Keni Baba, Mblidhni Bidona Do Na Nxjerrin Në Rrugë/ Elvis Naçi Dhe Gruaja E Tij I Bëjnë Me Shtëpi… Një histori e trishtë është sjellë sot nga njeriu i mirë Elvis Naçi.

Ai vazhdon misiosnin e tij për të ndihmuar.Ai ka lumtuar dy fëmijë të vegjël që ishin jetim dhe që do i nxirrnin nga shtëpia sepse nuk kishin paguar qiranë. Vajza e vogël ka qarë dhe ka thënë:Ne na tallin, na thonë ju nuk keni baba mblidhni bidona. Dhe nuk kemi shtëpi do na nxjerrin jashtë.Nëna e saj Aida e ka të vështirë t’i mbajë. Elvis Naçi dhe gruaja e tij do i ndihmojnë dhe do i bëjnë me shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *