Deputetja E PDK-Se Jep Lajm Te Dhi mbsur Per Nenen E Hashim Thaçit

Lajme nga Bota

Ditë më parë, u dha lajmi se nëna e ish presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit ka r ezultauar potisitv me krosnan vrus.


Tashmë ka disa ditë që Hyre Thaçi është e shtruar në Kli nikën In fektive në QKUK.Lidhur me gje ndjen e saj, deputetja e PDK-së, njëkohësisht edhe mbesa e saj, Evgjeni Thaçi, ka thënë se ajo po vazhdon të qëndrojë e fo rtë.
Postimi i plotë:

“Unë dhe Luisa vizituam gjyshen përkatësisht st ërgjyshen tonë te dashur, nenën Hyre, e cila ende është e shtr irë në sp ital.Edhe pse e shohim nga distanca, ajo vazhdon te qëndrojë e fo rtë ashtu si ka qenë gjithë jetën, duke na dhënë vullnet të gjithë neve.

Faleminderit shume juve që jeni int eresuar për shëndetin e nenës Hyre. Faleminderit të gjithë stafit shëndetësor për përkushtimin e madh qe po tregon ndaj pa cienteve gjatë kësaj pan kemhie. Uroj qe ta kalojmë se shpejti!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *