Del vendimi më i ri: Do mbyllet vendi nga e hëna dhe do rihapet më…/ Zbardhen detajet

Lajme nga Bota


Italia ka vendosur te zgjase iz.olimin deri në muajin maj.

Nga e hëna më shumë se gjysma e vendit do të jetë në zonën e kuqe, me Kalabrinë, Toskanën dhe Valle d’Aosta-n që do t’i shtohen 7 rajoneve dhe provincës autonome të Trentos në të cilën janë në fu qi kufizimet më të vë shtira, ndërsa Lazio është përsëri në portokalli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *