Del fotoja/ Kjo është vajza që u ka marrë jetën prindërve shqiptarë të të dashurit në Itali: I ka ndarë dhe i ka futur në valixhe pastaj

Lajme nga Bota


Publikohet fotografia e shqiptares Elona Kalesha, 36-vjeçarja e lindur në Durrës, e arr.estuar sot nga po li cia italiane me a.k.uzën e v.r.a.sjes së çiftit Pasho nga Vlora.


Pr oku rorja Ornella Galeotti, kishte lëshuar një urdhër arr.e.st për Elonën, e cila deri para disa vitesh jetonte së bashku me djalin e çiftit Pasho, Taulantin.

Gruaja ak.u.z.ohet për v.r.a.sje, fsh.ehje dhe copëtim të ku.f.o.mave të Shpetim dhe Teuta Pasho, 54 dhe 52 vjeç, të cilët ishin të zh.d.u.kur që prej vitit 2015 kur shkuan në Firence për të pritur që një nga tre fëmijët e tyre, Taulanti, të dilte nga b.u.r.gu Solliciano ku ai po vu.a.n.te dë.n.i.min për tregtinë e d.r.o.gës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *