Del foto e rrallë e gruas së Bujar Qamilit, qenka shumë e bukur

Lajme nga Bota


Në shumë inte rvista të dhëna për mediat e ndryshme. Këngëtari i mirënjohur shkodran Bujar Qamili ka rrëfyer se bashkëshortja e tij është xhe loze.


Por i pyetur se cila është ko legia që ka zgjuar më shumë xhel ozi tek ajo, Bujari është përgjigjur sin qerisht duke thënë emrin e këngëtares Eli Fara.

Duke dëgjuar për këto “ske na” xhe lozie të zonjës së këngëtarit, sigurisht që na është zgjuar kur eshtja për të ditur diçka më shumë rreth saj.

Së fundmi këngëtari është shfaqur përkrahë zonjës së tij, e cila e ka shoqëruar atë në një ev eniment ku ai ka qenë i ftuar.

Siç shihet edhe në foto çifti simpa tik duken shumë mirë së bashku dhe kanë një har moni që është e lehtë të kuptohet edhe nëpërmjet një f otoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *