Del foto e e fektivit 31 vjeçar që i mori jetën Klodianit

Lajme nga Bota

Ndonëse nuk duhet të ndodhte, ditën e sotme ka dalë kudo foto e e fektivit që i mori jetën Klodian Rashës.

Nevaldo Hajdaraj, 31 vjeç dhe baba i dy fëmijëve të vegjël kishte vetëm pak kohë që ishte transferuar në Tiranë, pasi më parë kishte qenë në Kamëz.

Brenda një nate jeta e tij ndryshoi tërësisht për shkak të një ga bimi të rëndë që ai bëri gjatë detyrës.

Ne si redaksi mendojmë se fotot dhe emri i tij nuk duhej të publikohej deri në zba rdhjen e he timeve, për më tepër në një kohë kur ka kaq tra zira dhe në vendin tonë ek ziston akoma fenomeni i gjakmarrjes. Madje këtë e ka përmendur edhe xhaxhai i Klodianit i cili tha se nëse nuk vendos drejtësi gjy kata do të vendosin ata.

Nuk dihet ende nëse familja e Nevaldos është marrë në mbrojtje.
Megjithatë foto dhe emri i tij ka dalë nga vetë policia. 31 vjeçari do të dalë sot në orën 13:30 para gjy katës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.