Del Detaj I Ri: Klodian Rasha Dhe Nevaldo Hajdaraj Njiheshin Mes Tyre Dhe

Lajme nga Bota


Ngjarja e Klodian Rashës ka ende de taje që nuk janë publikuar deri më sot të cilat mbajnë pezull hetimin.

Mësohet se efektivi i repartit të “Shqiponjave” Nevaldo Hajdaraj dhe Klodian Rasha kishin njohje të mëparshme, por nuk dihet ende në çfarë rrethanash.

Një burim për FaxNews pohon se Klodiani i ka folur disa herë një të njohuri të tij për një ef ektiv p olicie që e shqetësonte.

Ka d yshime të p akonfirmuara zyrtarisht se ishte fjala pikërisht për Hajdarajn i cili thotë burimi, njihej në zonën ku banonte Rasha. Dy pistat e pazbardhura janë një njohje e mundshme mes Klodit dhe autorit si dhe ar ma e gjetur pranë vendit të ngjarjes.

Sa i përket p istës së parë, pavarësisht se nuk është deklaruar zyrtarisht, rezulton se Rasha dhe Hajdaraj të paktën fizikisht njiheshin, madje 25-vjeçari kishte shprehur edhe shqetësimin me të njohurit për mënyrën se si reagonte efektivi kur e ndeshte në rrugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *