DekIarata e fortë e Sindit: Ndjenjat i kam tek Murati, por më pIotëson Elvisi

Lajme nga Bota

Sindi është ende në mëdyshje se cili prej dy djemve që kanë shprehur pëlqim për të ia vlen për të qenë partneri i saj.

Ajo ka pasur takimin e katërt me Muratin, të cilit i ka shprehur disa herë se ka ndjenja për të. Nga ana tjetër, thotë se partneri që e plotëson është Elvisi.

Kjo ka nxitur reagimin e Elvisin, i cili ka treguar se në prapaskena i jep përqafime vazhdimisht dhe këto i tregojnë pëlqimin që ka për këtë. Ndërsa Murati, i cili është më i ftohtë u ngrit për t’i dhuruar një puthje në faqe Sindit për t’i treguar pëlqimin që ka ndaj saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *