Dedikim emocionues për gruan që u vr a nga djali i saj në Pejë

Lajme nga Bota


Hyrije Hyseni ishte nëna që u vra ditën e djeshme nga i biri i saj Urim Hyseni.
Ngjarja ndodhi në Pejë dhe reagimet kanë qenë të shumta ndajë kësaj ngjarje.


Komshinjtë e Hyrijes janë shprehur se ajo ishte një grua shumë e mirë dhe e shkëlqyer. Ti ishe një prindër shembullor ku femijet i rrite me sakrifica.

“Ishe prind i shkëlqyer dhe e mbështete vajzën në çdo hap”, dedikim emocionues për gruan që u vra nga djali i saj në Pejë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *