Dalin shifrat e p asurisë përrallore të vajzës së Sali Berishe, kjo është m anovra që Argita Malltezi i ka shp etuar b urgut

Lajme nga Bota


Vajza e ish-k ryeministrit Sali Berisha, Argita Malltezi në vitin 2005, sapo u kthye nga Kosova, d eklaroi ne listën e gjatë të p asurive, 6 ap artamente, 1 vilë në bregdet, 1 dyqan, 3 mijë metër tokë, 2 makina l uksoze dhe 7 ll ogari bankae. Nëse i llo garisim, vlera totale shkon në rreth 750 mijë dollarë.


“Vlera, e ma rrë së bashku me dy makina të blera 58 mijë dollarë dhe 5 mijë dollarë dhe euro r espektivisht, shkon 746 500 dollarë. Di ferenca mes të ar dhurave prej 1 051 000 e vlerës akt uale të p asurisë prej 746 500 d ollar është mëse e dukshme”, u shpreh Argita Malltezi.

“A ka ndonjë shans që Rama e Meta të gatuajnë sërish ng jala?”/ Analisti i njohur shtang Blendi Fevziun me p aralajmërimin e tij, shihni r eagimin e moderatorit: I nshAllah jo! (R EPLIKAT)

Krerët e N ATO dhe Yuri Kim përzënë Ilir Metën nga insp ektimi, amerikanët të pakënaqur nga l inja p ro ruse e pr esidentit
Nisin pë rplasjet mes Bashës dhe ale atëve, Ndoka dhe Dule ak uza d emokratëve për tradhti, Çollaku f ajëson partitë e vogla për h umbjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *