Dalin pamjet kur poIici qëIIoi dy herë Klodian Rashën, ja cila ishte lëvizja e fundit e 25-vjeçarit/ Më pas u shtri në tokë

Lajme nga Bota

Emisioni Uniko nga Spartak Koka në Klan Plus transmeton për herë të parë pamjet eks kluzive të vr asj es nga po lici a të 25-vjeçarit Klodian Rasha në orët e para të mëngjesit të datës 8 Dhjetor në kryeqytet.


Në këto pamje të fik suara nga këndi i një kamere, duken lëvizjet e Klodian Rashës dhe të p at rullës pol ico re që mbërrin në rrugën “Dritan Hoxha”.

Ora shënon 01:10:29 e mëngjesit kur Klodian Rasha qëndron i mbështetur tek pema në anë të rrugës kryesore “Dritan Hoxha”, vetëm pak metra larg shtëpisë së tij. Pak sekonda më vonë, aty shfaqen dy vajza të cilat kalojnë në trotuar pranë 25-vjeçarit Rasha, por që nuk kanë lidhje me ngjarjen.

E gjithë ngjarja në orët e para të mëngjesit të 8 Dhjetorit, që nga momenti kur Klodian Rasha qëndronte në anë të rrugës dhe deri në momentin që vr itet nga ef ek tivi i pol icisë, ka zgjatur 2 minuta e 43 sekonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.