Dalin detajet rrëqethëse nga ngjarja në Greqi, shqiptari i ka märrë jetën gruas nga xhelozia

Lajme nga Bota


K rimi i rëndë që ndodhi në Greqi në një familje shqiptare ku burri th eri me th ikë gruan e tij duket të ketë qenë një tr ag jedi e paralajmëruar.

Mediat greke kanë publikuar një status në rrjetet sociale të fqinjës së tyre e cila ishte an kuar disa herë për shkak se çifti konfliktohej shpesh herë duke debatuar me tone të larta. Rasti i fundit kishte qenë në datë 11 korrik, kur ajo kishte paraqitur një de noncim në po lici.

Në të njëjtën ditë ajo kishte bërë një status në rrjetet sociale për të njëjtin rast duke shkruar edhe një “profeci” për fatin e tyre.

“Sot unë thirra 100 për dh unë në një familje në apartamentin përballë meje ku jeton edhe një i mitur. Patrulla erdhi pas 25 minutash, ata as nuk u shqetësuan të zbresin. Thjesht hapën dritaret dhe u larguan. Unë nuk bëra asnjë ankesë. Ju thirra për shkak se dëgjova një zhurmë. Për fëmijën. Në televizor vetëm trupat llogariten. Kur ai ta therë atë unë do të njoftoj çdo kanal për t’iu kritikuar”, shkruante ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *