Dalin detajet rrëqethëse/ 27-vjeçares shqiptare ia mörën jetën në sy të fëmijëve në Amerikë, autori është burri me të cilin kishte një nga fëmijët

Lajme nga Bota


Është publikuar fotoja e autorit të v r asj es së 27-vjeçares shqiptare në SHBA, Joana Peca. Mediet botërore shkruajnë se autor i k rimit tr on ditës është 38-vjeçari Benjamin Robert Williams aka Bambi, i cili q ë lloi për v d ek je brenda makinës dhe në sy të dy fëmijëve të saj të mitur të renë me origjinë nga Libohova e Gjirokastrës.


P olicia amerikane ka bërë vëzhgimet e kamerave të sigurisë dhe ka këqyrur vendngjarjen, duke dalë në një përfundim të asaj se çfarë ndodhi në vendin e krimin në Kopshtit Memorial ‘Woodlawn’ në Shën Petersburg rreth orës 17:30 të së shtunës.

Joana Peca u gjet e v de kur nga p oli cia. Dallohej qartë se e reja kishte marrë disa p la gë me ar më z ja rri. Sipas h etu esve, Williams dhe Peca kishin një fëmijë së bashku, të cilin 27-vjeçarja e mbante në dorë së bashku me fëmijën tjetër të mitur, kur Williams dyshohet se e q ël loi atë në fytyrë disa herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *