D ëshmitë e motrës dhe xhaxhait të Albertit në p olici: E gjithë familja ishim në hall prej tij

Lajme nga Bota

Pas vr asjes së Albert Krasniqit, për të cilën d yshohet babai i tij, Skender Krasniqi, Gazeta Sinjali sjell ekskl uzivisht detaje të reja, të siguruara nga burimet.


Gazeta Sinjali ka mësuar edhe d ëshmitë e anëtarëve të familjes Krasniqi, përfshirë motrën e v iktimës Albert Krasniqi, si dhe xhaxhain e tij, që të dy emra të njohur për redaksinë.

Në vendin ku ndodhi vr asja me a rmë zj arri, në Prishtinë, Policia më të arritur në vendin e ngj arjes, ka biseduar me motrën e v iktimës, e cila tashmë kishte arritur aty.

Nga raporti i z yrtarëve policorë, të cilin e ka siguruar Sinjali, zbu lohet se motra e v iktimës ka d eklaruar se e tërë familja ishte në hall me 34-vjeçarin. Madje, deklarata e saj vë në pikëpyetje p ohimin e avokatit të Skender Krasniqit, se gjoja klienti i tij e ka vr arë të birin në mënyrë aks identale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *