Covid-19/ S’ka më dasma, jepet vendimi i prerë: Ndalohen të gjitha organizimet, gjoba do jetë e majme

Lajme nga Bota


Qeveria e Kosovës ka ndryshuar vendimin për masat anti-COVID sa i përket organizimit të dasmave dhe të pameve.


Nuk ndalen dasmat në kohë Covid-i, e pësojnë edhe 5 biznesmenë të tjerë, policia u vendos…

Në vendimin e djeshëm thuhej se dasmat lejohen të organizohen në pranin e jo më shumë se 10 personave, ndërsa me vendimin e ri, qeveria i ka ndaluar krejtësisht organizimin e tyre.

“Ndalohen të gjitha grumbu llimet me rrezi kshmëri të lartë të shpërndarjes së infeksionit, me më shumë se 10 persona, (mbledhjet, seminaret, trajnimet, homazhet). Përjashtimisht, pavarësisht numrit të personave mbajtja e të pames dhe dasmave ndalohet”, thuhet në vendimin të Qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *