Çon vajzën në fshat për të parë si jetojnë njerëzit e v.arfër, ajo që ndodhi më pas do t’ju lërë me gojë hapur

Lajme nga Bota


Një m.edia amerikane ka p.ublikuar his.torinë e një nëne dhe vajzës së saj 6-vjeçare.Kjo nënë e çoi vajzën e saj për të kaluar një fundjavë në fshat, në mënyrë që e bija të shikonte se ka dhe njerëz që jetojnë me pak të ardhura.


Ajo kishte fr.ikë se vajza e saj duke qenë se jetonte në një familje të pasur do të priste gjithmonë çdo gjë gati nga prindërit e saj dhe nuk do të lu.ftonte për gjërat që do donte të arrinte.Por fundjava e kaluar në fshat i ndryshoi jetën jo vetëm vajzës, por edhe nënës së saj. Më tej ” DAVIDWO.LFE” ka shkruar se ato kaluan disa netë në një fermë, ku familja jetonte relativisht me të ardhura të ulëta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *