Çka po festohet në familjen e Afërdita Demakut?

Lajme nga Bota


Afërdita Demaku e lumtur pranë familjes

Këngëtarja e njohur, Afërdita Demaku është njëra prej këngëtareve, e cila është shumë aktive me projekte të reja muzikore.


41-vjeçarja, krahas angazhimeve që ka në punë, Afërdita është edhe një nënë shumë e përkushtuar për fëmijët e saj. Afërdita është e martuar prej vitesh, dhe është nënë e dy fëmijëve, të një djalit dhe një vajze, të cilët e kanë ndjekur rrugën e nënës së saj.

Së fundmi ajo ka rrëmbyer vëmendje me fotografinë e fundit të publikuar në Instagram ku shfaqet pranë burrit dhe fëmijëve, të cilët po duken shumë bukur.

”Si për djalë, edhe për vajzë” titullohet projekti i fundit që Afërdita e solli me fëmijët e saj, kurse ”Fëmija jonë” titullohet projekti solo i Afërditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *