Çka ju ka bërë kështu flokëve Lulja e Medës

Lajme nga Bota

Lulja i shkurton shumë flokët.

Lulja e Medës është një fytyrë e njohur në mediat rozë.


Ajo në të shumtën e kohës kalon në lajm, përmes pozave të shumta duke shfaqur stilin e veçantë që ka, shkruan “Kosovarja”.

Me një pozë që ka publikuar së fundmi shihet se sa shumë i ka shkurtuar flokët Lulja

Ndryshim ky që e bën të duket bukur apo jo?

Theksojmë, Lulja në çdo imazh duket bukur dhe dallohet për linjat që publikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *