Cili Numer Më I Madh Mund Të Fitohet Duke Levizur Vetëm Dy Fije Shk Repse

Lajme nga Bota


Cili është numri më i madh që mund të krijohet duke levizur vetëm dy fije shkrepse?

A jeni te talentuar ju,apo h iq fare testojeni veten ne këtë kuiz. Kujdes duhen vetëm 2 lëvizje dhe asnjë më shumë!
Shprehni mendimet tuaja në komente, dhe pastaj futu dhe shikoje rezultatin se a munde të ja qëllosh.

Mos harroni keni vetem 2 lëvizje dhe asnjë më shumë cili mund të jetë numri më i madh i fituar pas vetem dy lëvizjeve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *