Cila këngëtare është vajza e Xhejlane Godancit – “Buqes” së “Familjes…”?

Lajme nga Bota

Cila këngëtare është vajza e Xhejlane Godancit – “Buqes” së “Familjes…”?

Batutat e rolit të Buqes tek “Familja Moderne”, ende janë hit në shoqërinë tonë.


Të gjithë, përdorim diçka në përditshmërinë tonë nga ajo çfarë thoshte Buqja njëherë e një kohë në “Familje…”.

E kemi parë në dhjetra shfaqje duke shkëlqyer dhe duke e dhënë më të miren nga vetja, por pak dimë për jetën private të aktores.

Ndonëse nuk është martuar asnjëherë, thuhet se Xhejlane Godanci e ka një vajzë, e cila tashmë është e rritur, e bile është marrë për një kohë edhe me muzikë.

Vajza, është e adoptuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *