Çifti Nga Prishtina Bëhen Me Fëmijë Pas 20 Vitesh M Artesë

Lajme nga Bota


Priti plot 20 vjet që të shijojë një mo ment si ky. Sofije Janoves dhe bashkëshortit të saj, Arsimit, u buzëqeshi fati duke i b ekuar me një fëmijë, i cili sot është 14 vjeç. Dikur, një m oment si ky ishte vetëm një ëndërr.


57-vjeçja e g ëzon sot epitetin e nënës, pas shumë përpjekjeve. Derisa ishte në fazën e t erapive, ajo dhe bashkëshorti ishin përba llur me s fida. Zonjës Sofije i kishte vd ekur nëna, ndërsa bashkëshortit të saj, babai. Marrja e te rapive jashtë vendit, ia pamundësoi atyre të jenë të pranishëm në v arrimet e prindërve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *