Çifti i njohur shqiptar i japin fund lidhjes disa vjeçare

Lajme nga Bota


Çifti i njohur shqiptar i japin fund lidhjes disa vjeçare. Mesa duket, jo pa arsye!

Prej disa kohësh mund të mos kemi dëgjuar sa i përket (ish)-çiftit Mark Marku e Nora Muçaj.

Tashmë është konfirmuar se pas disa vitesh bashkë, Marku dhe Nora i kanë ndarë rrugët me njëri-tjetrin.
Dyshja që bashkë kanë edhe dy fëmijë e kanë parë të udhës që të ndahen pas rreth pesë vitesh e gjysmë bashkë.

Burimet të Prive dhe kolegë pranë çiftit kanë konfirmuar se ndonëse nuk jetojnë më me njëri-tjetrin, ish-çifti mbajnë raport solid për shkak të dy fëmijëve.

Marku dhe Nora kurorëzuan dashurinë në Nëntorin e 2016-ës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *