Çifti gjen një thesar të varrosur në pyll, ajo mbetet pa fjalë kur e hap…

Lajme nga Bota

Ryan Parsons dhe e dashura e tij Lisa një ditë u nisën për një ekskursion pranë shtëpisë së tyre në Virxhinian Perëndimore, shkruan ShkodraNews. Ai është një person që ka hobi për të kërkuar objekte të fshehura me detektor metalik.


Lisa kurrë nuk ishte bashkuar me të në këto ekspedita, por atë kohë bëri një përjashtim duke marrë një aparat fotografik për të fiksuar gjithçka.

Në një moment instrumenti filloi të jepte sinjale se kishte diçka nën tokë. Parsons mendoi se aty mund të ketë sende të Luftës Civile, kështu që ai filloi të gërmonte, duke nxjerrë në dritë një kuti druri të lashtë.

Lisa filloi të dokumentonte hapjen e kutisë, duke theksuar se ky mund të ishte zbulimi i jetës. Brenda ishin vargje biblike të shkruar në pergamenë, por edhe të tjera gjëra befasuese…


Një tjetër kuti, me mbishkrimin: “Kush gjen një grua gjen atë që është e mirë dhe merr pëlqimin e Zotit”.

Parsons shpartalloi kutinë dhe nxori një unazë diamanti për të dashurën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.