Çfarë po bëjnë kështu nënat e reja?! U hedhin ujë në fytyrë bebe të tyre dhe i lënë të qajnë, arsyeja është aq e keqe: Si nuk kanë zemër?

Lajme nga Bota


Në ditët e sotme, rrjetet so ciale kanë zënë një vend shumë të rëndësishëm në jetën tonë. Shkëmbimi i fotove dhe videove me përdoruesit e internetit është bërë argëtimi i preferuar i disa njerëzve.

Unë kurrë nuk do ta marr këtë sfidë të tiktok

Nënat e reja u hedhin fëmijëve të tyre ujë në fytyrë dhe të shikojnë kush duron më shumë. Një nënë 20 vjeçe është kritikuar shumë pasi i ka hedhur ujë me fytyrë foshnjes së saj dhe e ka lënë të qaj.

Ka pasur shumë reagime kundër nëne dhe shumë kanë shkruar se nuk duhet t’ia lënë fëmijën asaj, por ta marrin shërbimet sociale.

Gjithashtu është bërë thirrje që nënat e reja, mos t’ia bëjnë më këtë sepse mund t’i dëmtojnë shumë fëmijët e tyre dhe mund t’u lënë paso ja të rënda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *