BUTRINT IMERI: MOS E NISNI DITËN PA IU THËNË PRINDËRVE JU DUA

Lajme nga Bota


Butrint Imeri është njëri nga këngëtarët më të suksesshëm dhe më të dashur shqiptar.


E ditën ai sot e ka nisur me një kërkesë për ndjekësit e tij.
Ai postoi një fotografi në ‘Instagram’, mbi të cilën ka shkruar: Mos e nisni ditën pa iu thënë prindërve – ju dua.

Sipas fotografisë, këngëtari duket të jetë në tren teksa udhëton për diku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.