Burri Nga Peshkopia Me Dy Gra. “S’bëhen XheIoze! I Ndaj 5 Ditë Njërën, 5 Tjetrën”

Lajme nga Bota


liaz Laskaj është “sul ltani” shqiptar nga Peshkopia, i cili duket se ka krijuar “ha remin” e tij. Kjo që do të rr ëfejmë më poshtë është historia e pazakontë e të riut dhe dy grave të tij.


Në vitin 2001 ai u ma rtua me gruan e tij të parë Anifën e 4 vite më pas u ma rtua me gruan e dytë Manushaqen. Baba i 7-fëmijëve, ai është në pritje të të 8-it. Ky vendim i tij, erdhi pasi gruaja e para nuk po bënte dot fëmijë, kështu që ai vendosi të merrte gruan e dytë.


“Ma rtesa ime e parë qe me Anifen, por nuk po bëheshim prindër kështu vendosëm që në familje të merrnin edhe Manushaqen. Sot të dyja janë nëna, Anifja na bëri për herë të parë prindër“,- shprehet Iliazi për mediat.

Anife si e prite vendimin e Iliazit?

Kur më tha që do marr nuse tjetër pasi unë nuk bëja fëmijë, i thash Iliazit unë nga këtu nuk iki. Kështu vendosëm që të vinte Manushaqja, deri më tani shkojmë shumë mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.