Burri i Remzie Osmanit gjyshi më i lumtur

Lajme nga Bota


Halil Hamzaj është bashkëshorti i këngëtares së njohur kosovare, Remzie Osmani.


Halili e Remzia janë prindër të dy fëmijëve, të dy tashmë të fejuar e martuar.

Çifti Remzie e Halil janë bërë edhe gjyshër të një vajze, qe siç e di edhe publiku, quhet Ema dhe dje ka festuar ditëlindjen e parë.

Ema e bëri për herë te parë Halilin gjysh dhe ai duket shumë i lumtur kur e ka mbesen pranë, shkruan “Kosovarja”.
Gjysh e mbesë, nuk ka më mirë apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *