Brenda shtëpisë luksoze të Ramadan Krasniqit

Lajme nga Bota


Brenda shtëpisë luksoze të Ramadan Krasniqit. Këngëtari i mirënjohur kosovar, Ramadan Krasniqi-Dani, është zëri që e pëlqen një publik i tërë.


I dashur për këngët e tij, Dani ka pushtuar zemrat e publikut prej shumë vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari i angazhuar, vazhdon të jetoj në qytetin e Pejës bashkë me fëmijët e tij, në shtëpinë që duket mjaftë luksoze.

Andi, i biri i vetëm i këngëtarit, ka sjell në faqen e tij në Instagram pamje nga shtëpia e tyre në Pejë, teksa ai po kalonte momente të mira me shoqërinë, hape pamjen më ë poshtë dhe shikoje të plot ë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *