Bra Ktisi Shkollën Dhe Bëri 5 Punë, 20-Vjeça Rja Blen Shtëpinë 120 Mijë Euro…!!

Lajme nga Bota


Një vajzë e re arriti të blinte shtëpinë e saj të parë pa ndihmë në moshën 20 vje çar edhe duke lënë shkollën në moshën 17 vjeç are.


Jennie Crockar filloi kurs imin e parave nga mosha 16 vjeç are, duke bërë pesë punë me kohë të pjesshme.Në moshën 17 vjeç are Jennie vendosi të bra ktis te shkollën për të ndj ekur ëndrrën e saj për t’u bërë shitëse – dhe shpejt kurseu deri në 500 euro në muaj nga profesioni i saj.Dhe menjëherë pas ditëlindjes së saj të 20-të, vajza e re krenare mori çelësat për apartamentit të saj 120.000 euro me dy dhoma gjumi në Yate pranë Bristol.

Jennie, tashmë shitëse e ava ncuar e apartamentëve tha: “Blerja e shtëpisë sime ka qenë gjithmonë e rëndësishme për mua. Sipas mendimit tim, kur jeton me qera, po paguan hi potekën e dikujt tjetër. Në moshën 20 vjeç, unë jam në pozitë fatlume që nuk kam borxhe dhe unë jam bërë pronare e shtëpisë në një moshë shumë të re”.

Jennie shtoi se pav arësia fina nciare ishte e lidhur me të që në një moshë të re.“Duke u rritur, prindërit e mi nuk kanë pasur shumë para rezervë, por gjithnjë më kanë thënë se nëse do të kisha punën time unë mund të bleja gjithçka që më pëlqente”, tha ajo.Ajo ka punuar si pastruese, kamariere, menaxhere e kafenesë, asistente e palestrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *