Bishtat e qershisë kurojnë këti sëmundje, harrojini ilaçet/ Do habiteni nga të mirat që sjell…

Lajme nga Bota

A e dini se bishtat e qershisë përdoren si i laç në m jekësinë tradicionale? Ato janë të njohura për vetitë e tyre të jashtëzakonshme që promovojnë funksionimin e duhur të veshkave dhe zvogëlojnë mbajtjen e ujit.

Ata parandalojnë formimin e gu rëve në veshka dhe infe ksioneve të traktit urinar. Bishtat e qershisë stimulojnë gjithashtu elem inimin e toksinave nga trupi përmes u rinës dhe jashtëqitjes.

Përfitimet shëndetësore të bishtave të qershisë: – uljen e edemës dhe blozës – e dobishme kundër an emisë dhe artritit, – vr asës efektiv i dhi mbjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *