Bëni kuj des nëse ju keni vendosur këto maska. Mjeku ngre a armin,

Lajme nga Bota

Epid emiologu Ilir Alimehmeti ka thene se duhet te keni ku jdes nga maskat pasi dhe ato kane rregullat e tyre.Jetojme ne nje kohe te ve shtire pasi dhe kryeministri i vendit i ka bere me dije se pas dites se enjte maskat do te jete e ob ligueshme dhe ne zona te hapura.


Por mjeku ka publikuar një foto ku thekson se cilat janë maskat më eficente ndaj vi rusit dhe cilat kanë mbrojtje pothuajse zero.

Ai paralajmeron qe duhet te jemi te kujd esshem ndaj perdorimit te maskave.

Njëkohësisht Alimehmeti bën thirrje se jo çdo maskë të mbron dhe se duhet të përdoret maska e duhur në momentin e duhur, ose shton ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.