Belkizi është nusja me shijen më të mirë, rregullohet me grimin më të rëndë

Lajme nga Bota


Belkizi rregullohet me grimin më të rëndë.

Belkiz Kera është ndër femrat që njihet me bukurinë natyrale që ka.

Pasi që ka një përkushtim të madh me ndjekësit në çdo kohë mbetët emër i dalluar për ndjekësit, shkruan Kosovarja.

Edhe sot, me grimin e mrekullueshëm dhe të dalluar, ajo shkëlqen në imazhin që ka publikuar.

Ju duket bukur apo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *