Bekim nga zoti/ Në këtë qytet shqiptar sot kanë lindur 10 bebe të bukura si drita..

Lajme nga Bota

Bekim nga zoti/ Në këtë qytet shqiptar sot kanë lindur 10 bebe të bukura si drita..

Spit ali i Përgjithshëm i Pejës ka regjistruar numër të madh të lindjeve. Plot 10 lindje kanë ndodhur në 24 orët e fundit, nga ta nëntë meshkuj dhe vetëm një femër.

Në 24 orët e fundit gjithashtu 286 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dhe nga këta
24 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Aktualisht po trajtohen 21 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve:15 pacientë janë në oksigjeno-terapi ndërsa nga këta 7 pacientë në gjendje më të rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *