Behgjet Pacolli agjëron që nga mosha 12 vjeçare

Lajme nga Bota

Politikani i njohur kosovar, Behgjeti Pacolli ka treguar në një intervistë përvojën e tij personale me agjërimin.


Në këtë rrëfim për jetën e tij, Pacolli ka treguar se agjërimin e kishte nisur qysh si fëmijë. Edhe sot, ai vazhdon të jetë i përkushtuar ndaj muajit të Ramazanit.

Qysh në moshën 12 vjeçare ai ka qenë i rregull me agjërimin dhe tregon se e ka prishur vetëm kur ka qenë i sëmurë.

Detaje të tjera nga rrëfimi personal dhe më saktë nga cila moshë ka nisur të agjëroj, mund t’i ndiqni në videon më poshtë. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *