Bëhen publike pamjet e para të djalit të Andrrës dhe Sinanit

Lajme nga Bota

Andrra dhe Sinani dje janë bërë prindër për herë të dytë. Në jetë ka ardhur djali i tyre i dytë dhe Ansi është bërë me një vëlla.

Të gjithë sytë të fokusuar pas tyre për të pritur reagimet e para të bebushit të porsalindur. Andrra ka qënë e para që ka zbuluar një video të shkurtër të tij por pa e nxjerr shumë në pah.

Duket një bebush i shëndetshëm dhe ezmer si vet prindërit. I urojmë çiftit jetë të gjatë dhe qoftë i bekuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *