Bashkëshortja e Korab Shaqiri tregon se çfarë babai është ai

Lajme nga Bota


Bashkëshortja e Korab Shaqiri tregon se çfarë babai është ai

Bashkëshortja e Korab Shaqiri tregon se çfarë babai është ai

Këngëtari Korab Shaqiri, që tashmë është edhe profesor muzike, ka karrierë të gjatë e të sukseshme.

Ai, e ka trashëguar talentin e muzikës nga babai i tij, këngëtari i pakrahasueshëm, Ilir Shaqiri.

Ndërkohë, Korabi nuk është vetëm këngëtar e krijues i shkëlqyer, por edhe një bashkëshort e baba shembullor që i dedikon mjaftë kohë familjes, shkruan “Kosovarja”.

E shoqja e këngëtarit, e ka fiksuar një moment të tij nën shoqërinë e të birit.

Bukur, apo jo? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *