Bashkëshortja e Goldit e mërzitur për nënën e ndjerë prekë me fjalët e saj

Lajme nga Bota

Ermira Shkodra është vajza nga Gjilani e cila ia rrëmbeu zemrën reperit të njohur kosovar Ariana Agushit, apo i njohur në publik si God Ag. Ajo dhe reperi kishin mbajtur në heshtje lidhjen e tyre, pasi që në media menjëherë qarkulluan lajmet për fejesë e tani menjëherë ato të martesës, shkruan “Kosovarja”.

E duke qenë se u bë bashkëshortja e tij, padyshim që publiku e përcjellë me shumë interesim. Tek sa kohë pas kohe ajo ndanë imazhe të bukura personale por edhe me Goldin, sot po del të jetë një ditë pak më ndryshe për Ermirën. Sot asaj po i mungon nëna e saj e ndjerë, të cilën e humbi para katër vitesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *