Babi i 3 fëmijëve habit dynjanë/ Shkon në punë me taka një pëllëmbë dhe me fustane

Lajme nga Bota


Menaxheri 61-vjeçar i inxhinierisë së robotikës, i cili është i martuar dhe ka tre fëmijë, kombinon fundet e grave dhe takat e larta me këmisha për burra pothuajse çdo ditë, një pamje androgjene që është bërë marka e tij tashmë.


Brian foli për Bored Panda se si filloi dashuria e tij për veshjet e grave, çfarë problemesh krijon pamja e tij e pazakontë në jetën e tij të përditshme dhe pse ai nuk pranon të respektojë stereotipet që shoqërojnë të dy gjinitë dhe kanë të bëjnë me modës


Siç shpjegoi 61-vjeçari, hera e parë që ai provoi taka të larta ishte në kolegj, kur e dashura e tij e atëhershme e kërkoi ti vishte para se të vallëzonte me të.

Kur kjo veshje u bë pjesë e rutinës së tij të përditshme, Brian krijoi një llogari në Instagram për të ndarë pamjen e tij të preferuar me ndjekësit e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.