Babë e bir Shqiptar gjejnë qypat dhe nuk i besojnë se çfarë ka brenda…

Lajme nga Bota

Berati eshte qytet a ntik dhe ne te gjenden vlera si ne toke dhe jashte saj Byrati eshte nje qytet endrrash per ate qe e viziton po keshtu dhe ai qe jeton .

Keshtu ka ndodhur dhe me babain dhe djalin e tij duka hapur themelet e shtepise papritur gjejne 2 qypa te medhenje.Qypat jane te mbushur dhe ne te ka dhe monedha dhe ata duan te dine se cfare vlere kane keto monedha.

Po ashtu ajo tregon edhe se nuk dinë se çfarë të bëjnë me ato sepse nuk e dinë në kanë vlerë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *