Babai i shua mes flakëve për të shpëtuar 25 jetë/ Djali i Arjan Salës ka nevojë për ndihmë, ka sëmundje

Lajme nga Bota


Ngjarja më e rëndë e këtyre ditëve është ajo e të riut Arjan Sala, i cili u shua mes fl akëv e të zjar ri t.

Arjan Sala shpëtoi 25 jetë dhe dha shpirt në magazinën që mo ri flakë në Tiranë. Ai la pas gruan dhe djalin 4 vjeç. E shoqa e tij shtrgonte pas vetes certifikatën që iu dorëzua si ”Dëshmor i Atdheut”.

Mes lotësh u dëgjua të thoshte: Ma la djalin jetim, po iku si he ro të paktën.

Por djali i Arjan Salës vuan ga një sëmundje e ligë dhe si u tha në emsionin ”Stop” ka nevojë për para që të kurohet nga sytë.

Arjan Sala ishte i vetmi, që punonte në familjen e tij. Familja e tij ka nevojë për ndihmë, vini dorën në zemër për djalin e tij të shërohet sepse babai i dha shpirt për të shpëtuar 25 jetë.

Linku ku mund të kontriuboni sa të keni, edhe pak është shumë për djalin dy vjeç të Arjan Salës:

https://charity.gofundme.com/o/en/campaign/arjansala/fundjavendryshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *