Babai I Ndërroi Jetë Në Mes Të Rrugës, Rr Ëqeth Vajza E Biznesmenit Shqiptar: O Babi Si Ike Si Na Le?

Lajme nga Bota


Babai I Ndërroi Jetë Në Mes Të Rrugës, Rr Ëqeth Vajza E Biznesmenit Shqiptar: O Babi Si Ike Si Na Le?


Aks id ent rezultoi f atal pasi 46-vjeçari humbi jetën. Bëhet fjalë për Arjan Fesko nga Prizreni dhe me dokumente të rregullta angleze.

Ai po lëvizte me mjetin e tij në drejtim të jugut të vendit. Fesko ishte biznesmen në fushën e transporteve pasi kishte një shoqëri që transportonte persona dhe mallra nga Anglia drejt Shqipërisë.

Lajmi tra gjik ka shaktuar shumë dhimbje tek të afërmit dhe familjarët. Këtë e ka shprehur edhe vajza e tij, e cila ka komentuar për humbjen e të atit. “Babi si na ike, I love you”-shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *