Babai i Ledrit sjellë foton më të bukur me mbesën duke e mbajtur në duar

Lajme nga Bota


Babai i Ledrit sjellë foton më të bukur me mbesën duke e mbajtur në duar


Ledri e Sara ka dy muaj që janë bërë prindër për herë të parë.
Poem Blu është vajza e tyre e cila erdhi për t’iu zbukuruar jetët, shkruan “Kosovarja”.

Por jo vetëm të Ledrit e të Sarës, me të ardhe dje në Kosovë edhe familjarët e tyre shprehën gëzimin e paparë më herët.
Në veçanti prindërit dhe gjyshërit e Ledrit ishin ata që këtë gëzim e përjetuan pas një kohe tepër të gjatë.

E sot gjyshi i Poemes, ka ndarë një imazh shumë të këndshëm tek sa mban mbesën në duar./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *