Babai I Klodjanit: Këtë As Sërbi Sta Bën, Djalin Po Prisnim Ta Martonim…

Lajme nga Bota


Qazim Rasha, babai i Klodjan Rashës, ka folur për herë të parë për ek ze kut imin që iu bë djalit të tij 25-vjeçar mesnatën e kaluar në Laprakë të Tiranës nga p oli cia .Me lot në sy, i ati i 25-vjeçarit thotë se djalin e kishte për ta martuar dhe se në momentin e ek zek utimit ishte në punë të vet, teksa kishte dalë për kafe e për c iga re.


Intervista e Qazim Rashës:
Gazetari: Është një ngjarje e rë’ndë fillimisht, ngushëllime për hum’bjen e djalit tuaj.

Qazim Rasha: Faleminderit!
Gazetari: E kishit fejuar?


Qazim Rasha: Po prisnim për ta martuar. Nuk mund të them asgjë, asgjë.
Gazetari: Ai ka qenë duke ndenjur tek pema, aty ku pinte kafen ka qenë një tip i mbyllur.

Qazim Rasha: Ka qenë në punë të vetë.
Qazim Rasha: Ke dëshmitarë që e kanë parë skenën, duke u zënë me po l ic i duke gj urm uar dhe duke e rr ahur aty në rrugë. Ai ka dalë me pi një kafe dhe ka ardhur për tek shtëpia. Nëse djali ka qenë duke ikur për një maskë dhe të fëmija në derë të shtëpisë në lagje… Këtë edhe serbi nuk ta bën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.